Nieuws

Ruimere acceptatiecriteria voor senioren van kracht

Extern nieuws

De ruimere acceptatiecriteria van NHG voor senioren met een verhuiswens, zijn vanaf vandaag van kracht. Geldverstrekkers kunnen hypotheekaanvragen van consumenten die al AOW ontvangen of over maximaal 10 jaar de AOW-leeftijd bereiken, nu toetsen op basis van de werkelijke lasten, in plaats van de gangbare financieringsnormen. Al voordat de nieuwe toetsingswijze van kracht werd, gaven ruim 200 senioren aan interesse te hebben.

Lees verder

SVn ziet toename duurzame leningen

Extern nieuws

Particulieren, Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) en bedrijven investeren volop in de verduurzaming van Nederland. Dat blijkt uit het jaarverslag van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn).

Lees verder

K.G. van Vliet
7

Mijn persoonlijke mening is dat een makelaar welke zichzelf actief opstelt absoluut hetgeen hij aangeboden krijgt ook verkoopt en met actief bedoel ik meer en langer bereikbaar zijn en niet een 9 tot 5 mentaliteit

Hein Eisenga
8

Wij zijn goed tevreden over jullie makelaar kantoor. Het enige wat niet verteld is, is dat het in de verkoop nemen van een woning geen € 750,- kost, want er komt nog 21% btw over heen.

Anoniem
8

Enhousiaste makelaar die uitstekend op de hoogte is van de woningen die hij in zijn portefeuille heeft.

Lees meer
Terug
Recent bekeken