Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. P van Kooperen
8

Prettig en persoonlijk advies en gedegen marktkennis van Anne van de Flekkert. Doortastend handelen zoals wij dat graag zien!

Dhr. Van den Bosch
8

Ik kan deze makelaar zeer goed aanbevelen bij anderen ook de dames aan de bali vriendedelijk en bekwaam met grote dank aan Richard

Anoniem
9

Contacten telefonisch of via email, we werden goed op de hoogte gehouden. Het dossier werd later wat minder bijgehouden. Zodra we vragen hadden kregen we een reactie en kwam Richard soms persoonlijk langs om zaken te bespreken. Richard Nijhoff heeft de regie goed in handen en gaat er wel voor! Zeker een makelaar om aan te bevelen!

Anoniem
9

Een zeer kundige en assetieve makelaar, prettig in het contact naar verkoper en koper. We zijn heel goed begeleid in het verkoop traject, dit ging beter en professioneler dan bij de verkoop van onze vorige woning welke door een andere lokale makelaar is verkocht. Wij zouden Schieven Keizer zeker willen aanbevelen.

Huiskamp dhr. en mevr.
9

Zie vorige opmerking!

Annie van Niersen-Vorselman
9

De gang van zaken is tot nu toe professioneel en resultaatgericht

Dhr. van Vlaanderen
9

Wij kijken terug op een zeer plezierige verkoopperiode met onze makelaar. De hele organisatie is deskundig, accuraat, snel en plezierig in het contact. Van het begin tot het einde super!!

Dhr. Koers
8

Het team en de makelaar hebben ons zeer correct geholpen en meegedacht. Begeleiding van kijkers verliep prima, zelfs tijdens onze vakantie.

Dhr. J. Pannekoek
9

Het contact met onze makelaar ging reuze goed, eigenlijk ging het helemaal zoals het gaan moet, we werden voortdurend op de hoogte gehouden als er nieuwe ontwikkelingen waren, we zijn helemaal blij.

Anoniem
8

Professionele manier van werken. Weten waar ze mee bezig zijn. Klantvriendelijk. Duidelijk en komen wat is afgesproken na.

Anoniem
8

Het kontakt was altijd goed. snelle terugkoppeling en altijd openstaan en vragen. Vriendelijk aan de telefoon.

Dhr. Bresser
9

Goede service. Prettige en pro- aktieve samenwerking. Veel kennis. Kortom zeer tevreden met de service en begeleiding.

Dhr. Rob Zwennis
9

Uiterst genoegelijk contact. Ook het kantoor personeel. Afspraken worden nagekomen. Het toewijzen intern welke makelaar jouw zaak gaat behandelen zou met een kennismakingsgesprekje moeten plaatsvinden. Nu heb je geen idee met wie je de procedure doorloopt. Overigens was het kontakt verder uiterst genoegelijk en open en zeker ook deskundig te noemen. Kortom zeker aanbevelingswaardig.!

Anoniem
10

Goed geholpen, goede begeleiding, goed te bereiken, staan altijd klaar of najen tijd voor je vragen, kortom erg goede makelaar om je huis te verkopen of te kopen!

Dhr. Pannekoek
9

Prima contacten, open communicatie, duidelijk en eerlijk. Afwikkeling duurde wat langer maar dat lag aan de kopende party, de communicatie daarover was ook duidelijk en eerlijk.

Dhr. Marco Last
10

Niets op aan te merken: heldere afspraken en duidelijke communicatie. Eerlijk en realistische makelaar!

Anoniem
8

Alles uitstekend verlopen we verschilden alleen van verkoop prijs , makelaar is later met ons mee gegaan tot ieders tevredenheid .

Pannekoek
8

Ontspannen sfeer en plezierig

Staijen
8

Ik waardeer het dat er na de intake tijd en ruimte was om het proces tot daadwerkelijk mijn huis in de verkoop te zetten was. Met name aan de balie was men vriendelijk en behulpzaam, toen de computer het thuis liet afweten. Men is niet pushy,dat is prettig. En de uiteindelijke presentatie van mijn woning ziet er keurig uit. Wel zou de fotografe wat toegangkelijker kunnen zijn, zo ook de inmeter.Men stapt namelijk zo de privésfeer binnen en dan is het prettig als er even gepeild wordt wie er voor je staat en dan daar op anticipeert.Contact met de makelaar heb ik na de vriendelijke intake niet meer gehad, maar dat zal wel komen als hij aan zijn deel van het werk begint.

Kloppenborg
10

Wij zijn buitengewoon tevreden over het de contact...vriendelijk, respectvol, eerlijke, duidelijke informatie verstrekking Er wordt goed overlegd bij onduidelijkheid Presentatie/brochure ziet er super mooi uit

Wesselink
8

Vriendelijke/kundige medewerkers. Goede begeleiding in het traject. Wel jammer dat wanneer het druk is er een telefooncentrale de telefoon beantwoord. Dit vindt ik niet zo klantvriendelijk. Verder top

Gerard Pelgröm
10

Bij vorige contacten altijd naar tevredenheid geholpen. Dus zeer goed.

Mevr. van den Esschert
10

we hebben fijn met anne vd vlekkert gewerkt

Marcel Prins
10

prima contact, en snelheid van handelen.

Ahout
8

Het contact is prettig met de makelaar. De courtage is vrij hoog in vergelijking met sommige collega makelaars. De presentatie op basis van de professionele fotograaf, inmeter en bouwkundige rapportage is prima. De opgenomen video heb ik nog niet kunnen inzien. Hopelijk wel op Funda te zien.

van Vugt
9

Ik voel me ontspannen nu ik mijn huis te koop heb bij Schieven. Bij een vorige makelaar was dat niet het geval. En ik heb meer vertrouwen in een goede samenwerking .

Dijkkamp
10

Betrouwbare meedenkende makelaar, uitstekende promotie van filmpjes/foto's.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar was super, bij alle vragen en dingen die geregeld moesten worden stonden ze ons goed te woord en werden we bij het gehele traject goed en deskundig begeleid.

Anoniem
8

Goede begeleiding, duidelijk en leuk contact gehad. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij familie of vrienden.

van Viegen
10

Reeds verscheidene malen met Uw firma woningen gekocht en verkocht en altijd met een veilig en voldaan gevoel, het feit dat wij jarenlang een goede band hadden met Mevr. Schieven heeft daartoe bij gedragen. Wij rekenen erop dat het nog lang zo zal blijven.

Schamle
8

Goede en prettige contacten , zowel met kopers als verkopers. Op vragen wordt goed gereageerd.

Anoniem
8

Prima onderhandelings vaardigheden, attend,goed bereikbaar. Kortom ik zou een volgende keer weer met deze Makelaar in zee gaan.

Paul van Essen
8

Een makelaar die ik in de omgeving Epe zou aanbevelen

Ravestein
9

Betrouwbaar, prettig contact. Duidelijkheid en goed bereikbaar zijn.

de Bruin
10

Zeer professionele aanpak en zeer behulpzaam

Anoniem
8

Een prettige samenwerking,goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Balie medewerkers vriendelijk en behulpzaam , De onderhandelingen werden prima begeleid door Eilyn , Kortom heel goed begeleid gedurende het gehele proces. Ik zal deze makelaar zeker aanvevelen!

Anoniem
9

We hebben het contact met de makelaar als zeer positief ervaren,iedereen dacht en hielp mee als we vragen hadden. Het was zo'n snelle verkoop dat we bijna geen tijd hadden om alle mogelijkheden op Funda te ontdekken. Bedankt voor alles!

Anoniem
9

Het contact met de makelaar verliep soepel. Mijn huis was zeer snel verkocht. De makelaar heeft alles in het werk gesteld een tussenverhuizing te voorkomen door adequaat pop mogelijkheden binnen locale markt te dragen. Binnen 2 maanden verhuisd naar een mij passend appartement. Een meedenkende makelaar.

van Huizen
7

er moet een goed gevoel zijn.

Tinie van Essen
9

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken,tot zover

van Beek
10

Klant gericht en professioneel.

Anoniem
9

Prima makelaar. Deskundig, professioneel en grote mate van servivebereidheid.beschikt over gedegen kennis van de (lokale) woningmarkt.

Keizer
8

We hadden een fijn intake gesprek, duidelijk, er werd ruim de tijd voor genomen. Ook vinden we het fijn dat snel en makkelijk contact kunnen leggen met de makelaar en zo van alles op de hoogte worden gehouden.

Anoniem
10

Super afhandeling van de koop. Doordat er meerdere kandidaten waren was het advies om op een tweetal tijdstippen de woning te laten bezichtigen en vervolgens de kandidaat-koper de mogelijkheid te geven om een bod uit te brengen.

Anoniem
9

Wij zijn zeer tevreden over de deskundige, betrokken, persoonlijke begeleiding van deze makelaar. Het contact met makelaar Anne van de Vlekkert hebben wij als zėėr prettig en vlot ervaren. Zij heeft een erg groot inlevingsvermogen, en denkt op alle fronten zeer goed mee. Telefonistes/secretaresses van deze makelaar zijn ook erg vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Zij stonden ons ook ten allen tijde met raad en daad bij. Wij zullen ook zeker deze makelaar aanbevelen bij anderen.

Anoniem
8

Met Richard Nijhof een zeer prettig contact gehad maar ook met de dames op het kantoor. Afspraken worden nagekomen etc.

Anoniem
9

Prettig makelaarskantoor. Je wordt er zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon, maar ook aan de receptie door de dames. Richard Nijhof is zeer deskundig, beschikt over goede communicatieve eigenschappen, verdiept zich goed in de klant en geeft goede aanwijzingen en adviezen. Echt een makelaar die je wenst! Als ik weer een makelaar nodig heb, ga ik zeker een beroep doen op kantoor Schieven Keizer Garantiemakelaars!

Dullaert-Staffhorst
9

Hebben er alle vertrouwen in dat onze belangen goed worden behartigd

Henk van der Haar
9

prettige samenwerking

Anoniem
8

Schieven en Keizer is een professioneel makelaars kantoor dat goed naar de klant luistert. Het huis werd vlak voor de NVM open dag te koop gezet en de makelaar heeft goed mee gewerkt om alles op tijd gereed te hebben (foto's e.d. op internet). In het begin werden we niet altijd direct op de hoogte gebracht na een bezichtiging maar later werd dat ruimschoots goed gemaakt zowel via mail als telefoon. De makelaar heeft goed mee gedacht en geadviseerd. We hebben geen spijt gehad van de keuze voor deze makelaar.

Terug
Recent bekeken