Dit hebben onze klanten ervaren...

Arno Jacobs
8

Huis gekocht via jullie en goede ervaring mee, dat is de reden dat wij wederom voor jullie gekozen heb be

Mevr. Bosch
9

We zijn erg tevreden over het contact met Eileen. Ze stond altijd voor ons klaar en beantwoorde altijd zeer snel onze vragen.

Dhr. Henk Huiskamp
8

Bleek achteraf een wat lastiger traject, maar met de hulp van de makelaar zijn we er goed uitgekomen.

Mariëtte Eikelboom  Bagerman
9

Wij zijn tot zo ver dik tevreden

Mevr. Kalff
9

Heel goed contact, alles is heel prettig verlopen. Prima begeleiding en altijd helpen als het nodig was. Kan deze makelaar zeer aanbevelen.

Dhr. Ronald Wolf
9

Geweldig geholpen bij zowel verkoop als aankoop van ons huis. Altijd bereikbaar voor hulp en vragen. Heel erg bedankt voor alle medewerking.

A.W.Fernhout-van Ommen
8

Tot nu toe zeer tevreden over de gang van zaken.

Anoniem
9

Het contact liep zeer prettig zowel face to face, telefonisch en per e-mail. Er werd vaak dezelfde nog terug koppeling gegeven. Ik kan iedereen Schieven Keizer Garantiemakelaars aanraden.

Henry van der Waal
10

Alle zaken zijn netjes en correct geregeld.

Dhr. Hoogendoorn
10

De contacten zijn gekomen door de koop van een nieuw te bouwen woning en daardoor goede en deskundig advies gehad, om die reden ons huis bij hun in e verkoop gedaan. service en begeleiding was uitstekend

Albert van Bergen
8

Het eerste gesprek liet op zich wachten anderhalve week. Tijdens het gesprek konden wij onze zienswijze naar voren brengen zo ook de makelaar. Het aanbod was hier dan ook op afgestemd. De plaatsing op funda liet op zich wachten. Op 12 april opdracht verstrekt tot verkoop. )p 10 mei was de plaatsing op funda. de wacht tijd is vervelend echter de samenwerking, ook met de overige medewerkers is uitstekend.

Arthur Jager
8

Professioneel kantoor, met een link naar het verleden. Zie jullie als een goede partner voor de verkoop van mijn boerderij.

de Haan
9

Voel me als klant behandeld waarbij de makelaar (Eileen) bijzonder goed informeert, ons van juiste adviezen voorziet, kortom doet wat je als klant van een makelaar verwacht. Chapeau!!

Anoniem
9

Fijn kantoor met vakbekwame medewerkers! Goede service en snelle medewerking. Veel aandacht besteed aan de verkoopbrochure.

Dhr. Van de Worp
8

De contacten verliepen op een prettige manier. Goede informatie en snelle reacties op vragen en ontwikkelingen mbt de verkoop.

Joke Van der Haar
10

Anne gaf gelijk vertrouwen en alles werd duidelijk uitgelegd en geregeld. Ook zijn jullie goed bereikbaar, wat ik als zeer prettig ervaar.

Gerhard Smit
8

Afspraken worden nagekomen en we worden steeds op de hoogte gehouden. De makelaar straalt vertrouwen en professionaliteit uit en de andere medewerkers zijn erg vriendelijk.

Dhr. van Buren
9

De makelaars zijn vriendelijk in contact en hebben kennis van zaken. Ook de medewerkers op kantoor zijn vriendelijk en altijd bereid om iets voor je te doen. De zaken, die verkeerd gingen, werden snel en adequaat opgelost. We zullen dit makelaarskantoor zeker aanbevelen.

Anoniem
9

Alle lof voor dit makelaarskantoor. Ook naast de pure verkoopactiviteiten stonden zij voor ons klaar.

Anoniem
9

Wij kregen snelle en duidelijke antwoorden op onze vragen. Afspraken zijn goed nagekomen. We hebben elke keer een flexibele medewerking ervaren in ons voordeel.

Dorrie Jetten - Hartemink
8

Wij zijn zeer tevreden over het contact met in het bijzonder Eiyleen. Het snelle proces om de woning in de markt te zetten, mooie foto’s enz.

Anoniem
9

Super makelaar. Ik ben heel fijn en persoonlijk begeleid, het hele team stond altijd voor mij klaar voor het beantwoorden van mijn vragen en voor persoonlijk advies!

Dhr. Joël Brummel-Stegeman
10

Super tevreden over alles! Van begin tot het einde goede begeleiding gehad! En net iets anders als ander makelaars!

Mevr. Dreesje Visser - Riphagen
9

Het gehele team van Schieven & Keizer heb ik als prettig en professioneel ervaren. Ik ben zeer tevreden met de begeleiding van het gehele verkoopproces.

Mevr. Diepenbroek
9

Ik ben bij Schieven Keizer Garantiemakelaars vanaf het begin van de verkoop begeleid door Richard Nijhoff. Hij is een ontzettend vriendelijke en aardige man. De hele gang van zaken werd mij duidelijk uitgelegd en als ik iets nog een keer vroeg, omdat ik het niet meteen snapte (ik ben 80 jaar), dan legde hij het met alle plezier nog een keer uit. Vandaag was de overdracht bij de notaris en zelfs daar ging hij mee naar toe. Bij het afscheid kreeg ik een leuke attentie. Al met al ben ik heel tevreden hoe alles afgehandeld is.

Anoniem
8

Prima makelaar en dito contact. Goede begeleiding gedurende het hele proces. Zeer zeker aan te bevelen als makelaar.

Jamie Bijsterbosch
10

Het voelt vertrouwd en zaken deskundig, de communicatie met het kantoor zelf loopt soepel en er word met precisie gereageerd op de gesteld vragen.

Anoniem
9

We zijn tevreden over onze makelaar. We werden goed op de hoogte gehouden. Vooral de snelle terugkoppeling na een bezichtiging was erg fijn. Je zit als verkopende partij toch in spanning.

Mevr. Visscher
9

Schieven en Keizer is een grote naam in Epe maar door persoonlijke en professionele benadering voelt het zeer vertrouwd en heb ik geen zorgen gehad omtrent de verkoop van mijn huis. Dit is de tweede keer dat ik in aankoop of verkoop begeleid wordt door Richard Nijhof en het team, waaronder 2 zeer attente dames achter de balie, die ik altijd kon bellen of mailen als ik vragen had. Dank jullie wel voor de prettige begeleiding, in toch wel een grote gebeurtenis, mijn huis te verkopen.

Dick Oliemans
8

Vlot verlopen verkoopproces met toch wel hier en daar een foutje zoals bijvoorbeeld, het plaatsen van een "te koop bord" terwijl ik aan had gegeven geen bord in de tuin te willen, een te laag voorgestelde vraagprijs die op mijn verzoek is verhoogd. Verder geen opmerkingen

Anoniem
9

Er was een goede samenwerking tussen dhr. R.Nijhof en ons als verkopers. Er werd goed naar ons geluisterd en met onze op- en aanmerking werd ook wat gedaan. Dit betrof voornamelijk de opzet van de brochure. Die zag er ook prima uit. Onze dank voor die prettige samenwerking!

Schuitert
10

Wederom een zeer fijne samenwerking gehad met zeer getalenteerde mensen. Top makelaardij!!

Arjan van Dijk
10

Enthousiaste makelaar. Uitgebreide uitleg in voor traject, geen verrassingen. Professionele uitstraling en toch laagdrempelig.

Dick Oliemans
9

Een kort proces van slechts 1 week tussen aanmelding en verkoop. Wat niet goed is gegaan : er werd een bord te koop geplaatst terwijl we hadden aangegeven geen bord in de tuin te willen. Dit geldt ook voor het bord verkocht.

Weemaes
9

De makelaars waren betrokken, hadden kennis van zaken en altijd vriendelijk en hulpvaardig.

Anoniem
10

Al meerdere huizen hebben wij via deze makelaar aangekocht en verkocht. Iedere keer naar volle tevredenheid!

Denise Beens
8

Erg prettig in omgang en ze beantwoorden al onze vragen vriendelijk

Claassen
9

De afspraak voor Richard kon komen voor het intake gesprek vonden wij aan de lange kant (2 weken)

Dhr. Agterberg
10

Wij zijn zeer tevreden met al het werk dat de makelaar voor ons heeft verricht. Makelaar is en was communicatief, reageerde snel bij veranderingen en informeerde ons zorgvuldig over de bezichtigingen en de contacten met de koper. Indien nodig gaf hij/zij ons advies over prijs en wijze van onderhandelen, maar hield professionele afstand zodat wij zelf een onderbouwde keuze konden maken.

Karin Dijkman
10

Dik tevreden!

Visser
9

Tot nu toe zeer tevreden over de gang van zaken wat betreft het in de verkoop komen van ons huis

Dhr. Baan
8

Het contact met de makelaar verliep goed deze heeft voldaan aan onze wensen en werden uitstekend bediend met bepaalde suggesties onzerzijds . ( goed bevallen )

Anoniem
10

Richard Nijhof heeft ons begeleid, dit was al het tweede huis dat wij via hem hebben verkocht. Zeer deskundig en een prettige persoonlijkheid. Geen kletspraat maar gewoon concreet.

Anoniem
7

De verhouding was open en eerlijk, de communicatie kon soms wel beter. Gezien de drukte kan ik me voorstellen dat de communicatie wel eens mis gaat. We hebben wel gevraagd dat we de zelfde makelaar konden houden bij de verkoop, ze hebben wel geprobeerd hieraan te houden.

Anoniem
10

Wij zijn bijzonder tevreden over makelaar Schieven Keizer. Zeer duidelijk in wat we van hun konden verwachten, goede informatie. Zeer prettige contacten, alle medewerkers zeer klantvriendelijk. Houden zich aan de gemaakte afspraken, koppelen goed terug na bezichtiging. dank voor jullie inzet en begeleiding. hartelijke groet, Afra Stroomer & Ingrid Kloppenborg

Anoniem
10

Goede professionele begeleiding. Meedenken in onze wensen. Goede afhandeling van de verkoop. Zeer goede contacten en kennis van de lokale markt.

van Buren
8

We vinden Richard een prettige persoonlijkheid, professioneel, vriendelijk en straalt vertrouwen uit. Ook de dames aan de telefoon zijn vriendelijk en met name Tamara, waar we veel mee te maken hadden. Het enige minpunt is dat ons huis niet op de juiste wijze op Funda kwam, terwijl we daar regelmatig contact over hadden gehad wat er tekstueel/foto's veranderd moest worden. Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Wat gezegd moet worden, dat dit dan wel weer snel wordt opgepakt. Wat betreft het maken van de video vonden we het bureau waar jullie mee werken niet professioneel genoeg. Zoals deze de video aanleverde, vonden we slecht. Het begin en eind kon vele malen beter, maar ook de shots waarbij men loopt kunnen rustiger dmv bijvoorbeeld een gimbal. Verder zouden we jullie als makelaar zeker aanbevelen.

Remon Hollander
10

Wij zijn erg tevreden met de goede begeleiding van Richard en de rest van het team. We zijn goed op de hoogte gehouden en er is met ons meegedacht! Erg tevreden!

Gorkink
9

Goed

Karin Dijkman
10

Erg tevreden

Terug
Recent bekeken