Dit hebben onze klanten ervaren...

Remon Hollander
10

Wij zijn erg tevreden met de goede begeleiding van Richard en de rest van het team. We zijn goed op de hoogte gehouden en er is met ons meegedacht! Erg tevreden!

Gorkink
9

Goed

Karin Dijkman
10

Erg tevreden

Diepenbroek
8

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

FS
8

Bij het eerste oriënterende intake gesprek had de makelaar zich erg goed voorbereid. Hij had kennis van het huis en de omgeving en al een aantal dingen goed uitgezocht. Dat maakte een goede indruk op ons. Ook nam hij onze vragen serieus en leek plezier te hebben in de mogelijkheid om ons huis te verkopen

Anoniem
9

Professionele en daadkrachtige aanpak. Anne vertegenwoordigt op een uitstekende wijze de verkoper, belangrijk omdat wij niet in de buurt van het verkochte pand wonen.

van de Steeg
9

Positief over het complete plaatsje: duidelijkheid, contact, kwaliteit en de snelle reacties op vragen.

Dhr. Cambier
9

Prima contact. Reële vraagprijs vastgesteld. Uitstekende presentatie samengesteld. Eerste bezichtiging was meteen raak. Afhandeling verkoop prima verzorgd. Kortom, meer dan tevreden.

Dhr. Pannekoek
9

De contacten verliepen super we zijn zeer tevreden we werden goed op de hoogte gehouden hoe ver de verkoop was en de onderhandelingen gingen snel en correct.

Anoniem
9

Altijd prettig en correct geholpen door aardige mensen. Informatievoorziening ook prima. De afhandeling na verkoop is ook keurig gegaan zonder noemenswaardige opmerkingen, vol lof over deze makelaar.

Dhr. de Krom
10

Vanaf het eerste kontakt bij de receptie was er meteen een klik. Het plan van aanpak en de presentatie waren uitstekend. Niet te vergeten de nazorg bij het op het laatste moment afhaken van de eerste koper, was prima. Wij bevelen iedereen SchievenKeizer aan ! Heel prettige mensen. Jan en Joke de Krom

Bakker
8

Nee plezierig intake gesprek werden er direct stappen ondernomen. Foto's, bouwkundig rapport en inmeten horen allemaal bij het pakket. Alles werd volgens afspraak gedaan. De veranderingen die we graag in de brochure wilden hebben werden toegepast. Er is een plezierig contact.

Dhr. Broekhuis
9

was goede samenwerking met de makelaars en kantoor personeel als je vragen had konden ze mij goed helpen een dikke pluim

Dhr. Broekhuis
9

was goede samenwerking met de makelaars en kantoor personeel als je vragen had konden ze mij goed helpen een dikke pluim

Cambier
9

Prettig contact. Duidelijkheid m.b.t. het verkoopproces. Eerlijke vraagprijsbepaling. Mooie presentatie van het geheel. Bouwkundige keuring pluspunt voor evt. kopers.

de Krom
10

Anne van de Vlekkert is onze makelaar. Zij is gewoon heel goed, evenals uw andere medewerkers. Wij vinden u een deskundig kantoor. Jan en Joke de Krom

Dhr. Sneller
10

Goed heel goed. Dé Makelaar(skantoor) met kennis van zaken. Weet waar die meebezig is tot in detail. Complimenten!!!

Baan
8

De begeleiding vanaf het begin tot het besluit van verkoop goed bevallen .

Jan Schetters
9

Altijd correcte en snelle afhandeling van vragen en/of opmerkingen.

Mevr. Van Niersen  Annie
8

Makelaar heeft verwachtingen waar gemaakt. Als er iets was kon ik mijn verhaal kwijt. Het resultaat is dat mijn huis verkocht is en ik hoop dat de begeleiding bij de overdracht ook goed zal verlopen.

Anoniem
8

Juiste begeleiding bij verkoop en afhandeling top echt een aanrader je weten precies wat er speelt op de huizenmarkt

Mevr. De Haas-Nederveen
9

Goede deskundige makelaar en geweldige service en begeleiding. Ze houden je enorm goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ook de medewerksters op kantoor zijn zeer goed op de hoogte en betrokken.

van der Valk
9

de keuze voor de makelaar is een combinatie van persoon, kennis en vertrouwen

Stegeman
8

altijd bereikbaar

Stijf
10

goed aanbod, professioneel, vriendelijk en correct

Broekhuis
9

makkelijk in te vullen

Ellis De Nijs
10

Het contact was direct vanaf het eerste moment goed. Er werd veel tijd genomen om alle stappen uit te leggen en te doorlopen. We hebben gewoon een prettig gevoel bij Schieven en Keizer.

Dhr. Broekhuizen
9

Ondanks strubbelingen bij de koper van ons huis werden we door de makelaar goed geholpen en netjes begeleid en op de hoogte gehpuden. Dank aan de vriendelijke en duidelijke makelaar van Schieven.

Dhr. Huiskamp
8

We hadden een prima contact met de makelaar Mevrouw Tiemens. naar mijn idee ook wel deskundig. Ik zou deze makelaar adviseren.

Anoniem
8

Contact verliep prima, werd voldoende op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Prettige samenwerking over het geheel.

Lammertink
9

Vertrouwen, klik en een goede herinnering over de samenwerking 26 jaar geleden.

Bep Breugem
8

komt plezierig over en voelt goed om mee in zee te gaan.

Anoniem
10

Contact was vriendelijk en correct er was ruimte voor vragen en hulp bij practische zaken, zoals het aanvragen van het energielabel.

Lammen
8

de presentatie zag er verzorgd uit iets meer uitbreiding over het huis en er om heen.

8

Zelfstandig opererend makelaar

Dhr. De Putter
9

De manier van communiceren (direct en snel), vakkennis en uitstekende service. Nogmaals hartelijk bedankt!

Dhr. Hulleman
9

Het ging in indergeval heel soepel deskundig , vrij gemakkelijk goede uitleg over alles. Alles netjes op tijd

Dhr. Den Herder
9

Heel goed, kon er altijd terecht voor al me vragen. en een hele goeie service,en hebben me overal van op de hoogte gehouden bedankt!!

Bakovic
8

Goede indruk vanaf het eerste moment ! Wel wat aan de dure kant maar daar zit de onderscheid ook wel in!

Jeroen van Zuuk
9

Professioneel advies en veel kennis van de markt. Servicegericht en betrokken bij ons als klanten. Erg prettig!

Dhr. Dullaert
10

Hadden een goede onderlinge communicatie en verstandhouding. Vanaf het begin erg prettig, adequaat en deskundig. Advies en beslissing de Fotorapportage en Open deur waren een beslissende eyeopener gaven aanzienlijk meer response. Makelaar is goed geslaagd voor ons.

Mevr. van Vugt
9

Wat een verademing nadat ik bij de vorige makelaar ben weggegaan. Anne van de Vlekkert van Schieven leefde zich in mij en mijn wensen in. Is deskundig,voortvarend op de goede manier,hartelijk. En heeft mij ook aan mijn nieuwe woning geholpen door woningruil voor te stellen.Zeer tevreden dus.

Anoniem
9

Het contact was uitstekend, net als de rest. zoals je mag verwachten van een makelaar. Niets anders dan lof.

Dhr. P van Kooperen
8

Prettig en persoonlijk advies en gedegen marktkennis van Anne van de Flekkert. Doortastend handelen zoals wij dat graag zien!

Dhr. Van den Bosch
8

Ik kan deze makelaar zeer goed aanbevelen bij anderen ook de dames aan de bali vriendedelijk en bekwaam met grote dank aan Richard

Anoniem
9

Contacten telefonisch of via email, we werden goed op de hoogte gehouden. Het dossier werd later wat minder bijgehouden. Zodra we vragen hadden kregen we een reactie en kwam Richard soms persoonlijk langs om zaken te bespreken. Richard Nijhoff heeft de regie goed in handen en gaat er wel voor! Zeker een makelaar om aan te bevelen!

Anoniem
9

Een zeer kundige en assetieve makelaar, prettig in het contact naar verkoper en koper. We zijn heel goed begeleid in het verkoop traject, dit ging beter en professioneler dan bij de verkoop van onze vorige woning welke door een andere lokale makelaar is verkocht. Wij zouden Schieven Keizer zeker willen aanbevelen.

Huiskamp dhr. en mevr.
9

Zie vorige opmerking!

Annie van Niersen-Vorselman
9

De gang van zaken is tot nu toe professioneel en resultaatgericht

Dhr. van Vlaanderen
9

Wij kijken terug op een zeer plezierige verkoopperiode met onze makelaar. De hele organisatie is deskundig, accuraat, snel en plezierig in het contact. Van het begin tot het einde super!!

Terug
Recent bekeken