Te koop: Muggenveldweg 3, 8166 GW Emst

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
VERKOOP BIJ INSCHRIJVING LET OP! ZATERDAG 19 mei van 10.00 tot 13.00 uur KIJKDAG OP LOCATIE!!

2 kavels met een biedprijs pér kavel vanaf € 325.000,=

Op een werkelijk unieke locatie wordt u aangeboden de mogelijkheid om uw eigen droomwoning(en) te laten bouwen.
Deze 2 zeer royale bouwpercelen met uitzicht over weiland tegen de schitterende bossen van de Veluwe liggen zeer centraal binnen 10 autominuten van de A50 en A28. De dorpen Emst en Epe bereikt u binnen 5 minuten.

Het bestemmingsplan Epe Buitengebied biedt de mogelijkheid om het totale perceel met de kadastrale kenmerken gemeente Epe en Oene, sectie O, nummers 2543 en 2533, groot respectievelijk 1 hectare 10 centiare en 14 are en 35 centiare, te splitsen in 2 bouwkavels. Per kavel mag een woning van 750 m3 gebouwd worden en wanneer een perceel/kavel groter is dan 5000 m2 is de mogelijkheid aanwezig om een bijgebouw per woning te plaatsen van 200 m2 (mits aan een aantal regels omtrent het gebruik van het bijgebouw wordt voldaan). Bij een perceel kleiner dan 5000 m2 mag een bijgebouw geplaatst worden van 75 m2. Voor de voorschriften en regels van het bestemmingsplan van de gemeente Epe verwijzen we naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site kunt u het adres invoeren en de regels van het bestemmingsplan inzien.

Momenteel is een dubbele woning op het perceel gelegen, welke nog dient te worden verwijderd/gesloopt.
Door verkopers/eigenaren is zorg gedragen voor een verkennend bodem/grondwateronderzoek ten behoeve van een aanvraag omgevingsvergunning en tevens is een offerte aanwezig voor de sloop van de woning en bijgebouwen. Hiermee heeft u als potentiële koper inzichtelijk welke kosten nog zullen volgen om de percelen bouwrijp/klaar te maken.
Aan het verkennend bodemonderzoek/asbest inventarisatie en de sloopofferte kunnen door de koper geen rechten worden ontleend. Het staat de kopers vrij om gedurende de financieringsperiode aanvullend onderzoek te laten verrichten. Eventueel aanvullende uitkomsten hiervan moeten dan ter beschikking worden gesteld aan de verkopende partij.

De percelen zullen passeren uiterlijk op 31-12-2018. De verkopende partij mag de huidige woning blijven bewonen tot 1 maand nadat de nieuw te bouwen woning, welke door verkopers is gekocht, opgeleverd is. Hierna is wel een huur van toepassing welke verkoper betaalt aan de koper De huursom van € 250,-- per maand/per perceel zal bij vertrek worden overgemaakt aan de kopende partij.

De verkoop van de percelen geschiedt bij inschrijving, waarvan de inschrijftermijn eindigt op 14 juni 2018. De inschrijving geschiedt door het inleveren van een schriftelijke bieding met eventuele voorwaarden in een gesloten envelop bij notariskantoor Ridderhof & Stelwagen in Vaassen, Vicarieweg 13. Verkopers behouden zich het recht voor van gunning en om eventueel nader in onderhandeling te treden. Hierbij heeft verkoper ook het recht om niet tot gunning over te gaan wanneer niet beide percelen verkocht zijn.

Op zaterdag 19 mei tussen 10.00 en 13.00 uur is het mogelijk om het terrein te bezichtigen/beoordelen. Verkoper zal hierbij aanwezig zijn. De stukken van het bodemonderzoek/asbestinventarisatie én de sloopofferte zijn dan ook ter plekke in te zien, maar ook in te zien op het kantoor van Schieven Keizer Garantiemakelaars.

De verkoop van de percelen is kosten koper. Omdat er nog een woning op het perceel staat, is 2 % overdrachtsbelasting van toepassing.

De voorwaarden die bij de bieding van toepassing zijn:
- Biedingen vanaf € 325.000,= worden in overweging genomen;
- Er kan geboden worden op Kavel 1, Kavel 2 óf op beide kavels;
- Inschrijving bij notariaat Ridderhof en Stelwagen uiterlijk 14 juni 2018;
- Notariële levering bij Ridderhof en Stelwagen in Vaassen;
- Feitelijke levering/overdracht woning/sleutel 1 maand na oplevering nieuw te bouwen woning op nieuwbouwplan de Klaarbeek te Epe;
- Verkoper behoudt het recht van gunning en de mogelijkheid om nader in onderhandeling te treden;
- Bieders kunnen het proces verbaal van biedingen inzien bij het genoemde notariskantoor;
- Sloop van de woning dient plaats te vinden binnen 2 maanden na de feitelijke levering, de kosten worden door beide kopers van de percelen gelijkelijk verdeeld;
- Na overeenstemming over de koop en tekenen koopovereenkomst heeft de koper maximaal 2 maanden gelegenheid om zijn of haar financiering te regelen. Eventuele langere termijnen gekoppeld aan verkrijgen omgevingsvergunning etc. worden niet geaccepteerd;
- Definitieve kadastrale splitsing vindt plaats door overleg tussen kopende partijen. Het uitgangspunt is om het perceel in m2 exact in 2-en te splitsen met 2 percelen van 5.722,5 m2. Indien gewenst mogen kopers hier gezamenlijk nadere afspraken over maken. Omdat de grens dan nog bepaald moet worden en hier meerdere varianten mogelijk zijn is er voor gekozen om nog niet op voorhand deze kadastrale splitsing door te voeren;
- De bijgevoegde kaart met grensbepaling tussen Kavel 1 en Kavel 2 is indicatief en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend;
- Koper is zelf verantwoordelijk voor onderzoek naar bouwmogelijkheden en wensen, conform regelgeving van het bestemmingsplan en welstand van de gemeente Epe.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 01150/4041352
Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Aanvaarding Per zondag 30 december 2018
Aangeboden sinds Maandag 23 april 2018
Laatste wijziging Woensdag 16 mei 2018
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 11.445 m²
Locatie
Ligging Aan bosrand
Aan rustige weg
Vrij uitzicht
In bosrijke omgeving
Platteland

Marktcijfers Emst

€ 274.448,- Gemiddelde verkoopprijs in Emst Landelijk gemiddelde: € 257.145,-
€ 445.722,- Gemiddelde vraagprijs in Emst Landelijk gemiddelde: € 319.842,-
144 Gemiddelde verkooptijd in Emst Landelijk gemiddelde: 60
335 Gemiddeld aangeboden in Emst Landelijk gemiddelde: 75.803
90 Gemiddeld aantal verkocht in Emst Landelijk gemiddelde: 32.306
€ 2.121,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Emst Landelijk gemiddelde: € 2.236,-/m2
Terug
Recent bekeken